Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, March 12, 2014

Bangkit semangat

Assalamualaikum...

Banyak benda boleh 'down'kan mood.. Lagi2 dalam keadaan nak beralih arah tp nmpk gayanya cam 'makan angin keluar asap jew'.. Masa offer bukan main berdebur-berdebas.. lastly senyap jew.. bila ditanya.. bos dia KIV lak.. bosnya nak cari SENIOR.. eh.. senior bukankah lagi mahai gajinya.. apa masalah gamaknya eks..??

But positif selalunya.. bukan rezeki.. SABAR.. #Bolehkah sabar..??

Dalam mood mandung nih.. tertiba ada jew note dari org sekeliling.. diorg tak tau nape me mandung tp bila kita mandung kompom org sekeliling perasan punya.. maybe me skrg less to smile.. eks..




Hahahaha... cumil jew..

Note: Terasa lembik sgt sekarang.. maybe panas.. maybe sebab terbawa2 perasaan sedih dengan kehilangan MH370..(pray for them always).. terasa nak heret kaki pun tak larat.. takyah cakap la kalu nak bercakap.. tp boleh lak jadi SINGA JADIAN bila si anak tumpahkan susu kat karpet.. huhu.. #bad mama..


1 comment:

n O e s u h a i m i said...

sometimes bila kerja ni...mmg ada masa2 yg kita rasa down sangat2...ada la benda2 yg buat kita down....x per...kena fikir positif k...buat benda2 yg yana suka..tuk pulihkan semangat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...