Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, March 22, 2014

Games


Pasal candy crush aka kandi pecah.




Seronok main nih.. 
awal2 main cam geram nape tak naik2 level... 
tp bila cepat sgt boleh settle level tuh rasa cam kureng besh...
Kalu lambat settle level tuh lg besh... kahkah #sengal oiiittt
(hahaha.. apa punya orang daaaa)

Lagi sakit time nak tunggu nyawa kembali penuh.. 
rasa jap2 tgk kot2 nyawa dah penuh... tuh time buhsan la..
Cuba time bz... dtg la nyawa penuh pun tak dpt nak layan.. kiki

Pernah dekat 2minggu tak naik2 level.. 
cam bengkek ati tp me ingat satu je... dia nak uji tahap kesabaran tuh.. 
sabar... sabar... haha


Korang nak tau..
sakit ati sgt bila papa ngan maman provoke..
 kunun bertahun nak settle level... 
tak naik2 level.. tak pandai main mama... 
tp mama buat bodo jew..
 sambil jawab... 'nama pun main games... so main jew la...
 nak cepat2 up level buat pe..nnt buhsan pulak sebab takde level nak diup lg  kan... haha'

Positif gitu... bagus tak..?? kiki


Level candy crush aka kandi pecah nih bergantung pada lain2 tipon.. kat tab dah level  (sebab papa yg rajin main kat situ.. haha)



Sekarang ada geng yg boleh menandingi candy crush.. kita tercerumus main game nih.. tah sapa la dulu yg tag kita kat fb.. huhu

 Bila 'nyawa' candy crush abis layan Farm Heroes saga lak.. haha





stress nak layan.. hahaha




1 comment:

ZazaMyMoon said...

Kitapnya baru kat level 417 dah penat nak layan.. Sakit hati sbb susah nak habis hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...