Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, March 5, 2014

Burung

Assalamualaikum...



Kejadian ditempat kerja..

Ada si mat german nih masuk toilet dan kuar balik cakap.. dia takleh nak 'buat apa2 aktiviti' kat toilet sekarang sebab ada burung kat situ...

si minah (not me) nih dok blur2 nak jew bertanya balik gini.. ' burung sendiri pun takut ke..??' hahaha... boleh tahan gurauan ganas.. segar balik mata mengantuk... kiki

tp pertanyaan itu tersekat dihalkum sahaja.. sebab bila tgk muka dia (bdk german tuh) yg serius.. nmpk mmg dia tak bergurau.. So suruh budak filipina aka orang tua gi tengok.. 'nothing there..' takde apa2 katanya.. so mat jerman nih gi masuk balik.. pastu kuar balik dan katanya ada lg.. guano tuh..?? haha

si budak filipina nih pun masuk tgk lagi.. rupanya ada tp burung tuh kecik jew.. sesat kot.. kahkah.. (kecik cam burung serindik kot..) lastly budak jerman tuh mengalah turun tingkat bawah utk menunaikan hajatnya.. kahkah.. gamaknya dia tak selesa kot si burung tgk dia... haha.. #funny ok.

bdk filipina nih dok ingat kot2 burung gagak ke apa ke... haha... sebab nmpk bdk jerman tuh takut sgt...

Lanjutan dari itu....my jiran sebelah meja.. budak cina nih cite... dulu masa sekolah dia kannn... sekolahnya letak nama rumah sukan guna nama burung... rumah sukan dia ialah burung rajawali.. so dia tanya la me... camner rupa burung rajawali tuh...??? haha... agak2 korang apa yg senang nak jawab... kiki...



 'google jew please'.... kiki




Betul ke burung rajawali tuh burung helang...??? sila tolong per'kaya'kan ilmu pengetahuan am me nih yer... haha...



2 comments:

Tihara said...

tetiba ada plok orang tanye soklan cepuk emas,ekekek
akak pon tak tau cemane rupa burung rajawali..pasni gegeh nak pi gugel :)

diana said...

dah pandai buat entry nakal ni.kalau burung german takde nye burung kecik..
muahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...