Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, March 7, 2014

BE March 2014 : Syukur Kembali Bertapak

Assalamualaikum...



Lama BE tak kunjung kat blog nih... dari bulan nov to dec 2013 ada satu jew... masuk 2014 tunggu lama baru nak ada BE utk blog kita... bulan Feb baru menjelma tuh dah syukur dah tuh kannnn.. alhamdulillah...

Tau mama kurang update... kurang blogwalking.. kurang komen... kadang2 jadi pembaca senyap jew.. :-)

tp blog always in my heart.. just cam lembau ngan idea.. kalu ada pun perlaksanaanya kurang ada... insyaallah cuba terbaik utk adapt ngan apa2 masalah dan dugaan hidup nih.. biasa la kannn... up and down ;p

Apapun mekasih bagi yg sudi datang dan tinggallkan komen... insyallah cuba gi jejalan kat blog uols.. dan baca entry uols.. thank you so much.. kita suka sangat dan kita hargainya..

Thanks a lot jugak sebab cik Nuffnang sudi tanam BE kat sini.. harap terus berkekalan la BE bersidang kat sini yer... kiki


4 comments:

n O e s u h a i m i said...

wahhh ada 3 BE tu....tahniah...rezeki yana la tu

eelobor said...

Semoga terus mencoret di blog.....

diana said...

CPUV ni sekadar mencetus semangat menulis blog.tak sempat nak buat cemana..kan??

Kesuma Angsana said...

rezeki tu .. tahniah byk betul BE nyer !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...