Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, March 25, 2014

Tanpa sedar airmata gugur.. #prayforMH370 #takziah

Assalamualaikum...

Baca di fb.. tanpa sedar airmata gugur.. sayu mencengkam hati...






sumber : fb

luahan hati seorg isteri salah seorg pramugara MAS MH370.. sayu baca.. redha dan cukup sabar.. tak tau la kita jika berada ditempat beliau.. lagi2 dengan anak yg belum mengerti dan sudah pasti masih memerlukan kasih sayang seorg ayah.. itu tulisan beliau di twitter.. tp didalam hati hanya dia yg tau betapa sedihnya kehilangan org tersayang tanpa tanda pusara.

Ya allah, hanya allah yg mengetahui segala rahsia didunia dan diakhirat.. maha kuasa maha penyayang.. lindungi lah insan2 yg ditimpa musibat ini, kuatkan lah hati dan iman mereka. insyaallah kami serahkan sepenuh kepercayaan kami padaMu. dan limpahkan lah sejuta nikmat selepas kejadian ini, ya allah. lindungi kami dari hati yg berdolak dalik dan lagho. amin.


#prayforMH370 #takziah


8 comments:

ZazaMyMoon said...

mmg menyayat hati bila tengok quote ni kat tv tadi..
semoga apa yang berlaku ada hikmah disebaliknya.. Doa buat mereka sentiasa mengiringi selagi belum ditemui.. ALFatihah

eelobor said...

masa baca kat fb tadi.... kebetulan saya "menghiris bawang" kat dapur. serius tersentuh....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Kuatnya dia as a Mommy. :( Sebab dia yakin pd janji Allah..Semoga dia trus kuat dan tabah!amin...

Tihara said...

Salam takziah dan al fatihah buat yang muslim..
Moga beroleh syahid

Kesuma Angsana said...

masih sebak KA.. ttp menaruh harap sebenarnya !

n O e s u h a i m i said...

Mmg sedih yana...mengalir air mata ..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

saya sentiasa mengikut berita MH370..sedih bila baca surat nie..

diana said...

sedihkan??kesian anak2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...