Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, September 19, 2014

Berdebar ok..

Assalamualaikum...

Pg td me dpt call dr company yg bakal join nnt.. berdebar gak.. tgk2 rupanya dia minta me masuk kerja lebih awal.. masalahnya me nih dua bulan resignation period kot .. my new bos sanggup nak byr sebulan (penalti fee) utk pastikan me masuk kerja awal kat sana... huhu


Me lak rasa berdebar.. yer la.. tmpt baru.. bos baru.. persekitaran baru.. nak2 title "senior" yg diberi buat me seram sejuk.. of cos la new title with new responbilities and high expectation khennnn... high expectation tuh yg buat me tak senang duduk.. me xminta ok.. me minta gaji naik jew.. haha

Eee.. nih la melayu eks.. kahkah

Bukan apa.. lama dah tinggalkan kerja yg dulu (bidang sebelum masuk tmpt skrg).. dkt 3thn kot.. risau otak nih lembap nak ingat apa yg harus dibuat.. boleh gitu.. kahkah.. makcik kan cepat lupa skrg.. tua dah kannnn

Karang slow2 sgt kann kena buang dek org karang.. title senior tuh.. so kena perform well la kannn... huhu

Ok.. nih luahan rasa yg tak patut diluah.. patutnya me kena matang dan tenang.. kannn... hihi

Takmo la peristiwa 'sakit' kepala di first day berulang lg.. tolong la dijauhkan... huhu

Doakan yg terbaik utk kita tau.. apa2 hal enjoy dulu mlm nih.. hihi

4 comments:

aizamia3 said...

Moga semuanya berjalan dengan baik hendakNYA.

Diana Rashid said...

semoga semuanya dipermudahkan..

Tihara said...

insha Allah do the best okeh :)

Anwar Abdullah @ Kaio said...

kerja tempat baru ni sebagai apa?

www.kaio.my

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...