Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, September 23, 2014

Memanik lagi

Assalamualaikum...


Memanik dihujung minggu.. pening sendiri nak match kaler.. teringat kawan2 kat FB.. me ada follow satu group nih.. Group 'Kelas menjahit dan alatan jahitan' so bertanya pd otai adalah lebih baik bukan.. hehehe

Alhamdulillah ramai yg respon.. rasa tenang sikit.. 


Dan hasilnya... 























tara..




Masih dlm perbikinan ok.. tak siap lg.. masih rasa kekurangan disana sini.. hhmmmm

Rasa tak 'naik' sgt eks.. huhu


7 comments:

zana fahmi said...

rajinnya memanik.... dulu2 akak rajin juga tapi bukan kat baju.. buat bunga telur.

Diana Rashid said...

cantik..kemas nya..kalau banyak kan lagi manik yang kaler putih/silver tu naik la kot..

Kesuma Angsana said...

Salam Singgah jgk bila ada kelapangan sikit hari ni & tq terus menyokong KA yer. mmng cantik sgt !

aizamia3 said...

Percubaan yang baik.. takpe.. bila dah mahir nanti 'naik'lah warna yang dipilih.. ;)

insan marhaen said...

tadi ibu_suri cuba menjahit baju yang koyak. dah lama dia tak pegang jarum sejak sakit ahmar.

tapi lecehnya , IM kena masukkan benang ke dalam lubang jarum...

eelobor said...

oooo...dah tau nama dia kat fb. nak follow jugak lah.... hahaha

nOe suhaimi said...

rajinnya yana...cantik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...