Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, September 27, 2014

Stress

Assalamualaikum...

Sy stress sgt nih.. rasa nak hantuk kepala la.. rasa nak menjerit jew.. rasa nak release tension ngan berjln2..

Hhhmmmmm

Pening nak match aka nak naikkan seri kat baju.. tgk2 anak langgar bekas manik.. abis berterabur satu hall.. serabut tgk rumah bersepah.. serabut ngan himpunan bj2 kotor.. serabut ngan kain tak berlipat.. serabut ngan mainan anak berterabur.. serabut nak masak apa utk lunch.. aduhai.. banyak eks

Nih jd semua stress sebab kita dlm mood stress.. gitu.. haha




Pg td cuba gak nak berupdate blog psl cuti sekolah baru2 nih (see br nak berupdate.. hhhmmmmm) akan tetapi bila cuba karang.. cuba upload pic.. aduh pening sih.. byk pic.. tp takleh nak brain ayat lak.. gitu..

Last2 cari bj yg nak jahit manik.. pening pulak mak.. pastu kerja ngutip manik yg tumpah lak..

Pastu kutip kain dan lipat lak..

Byk benda nak buat dlm satu masa kat dlm kepala nih.. hhmmm

Beshnya la.. dlm tension2 nih laki blk dr kerja ajak mama kuar jln2.. blanja mkn.. winfow shopping.. aduh.. berrangan jer la.. kiki

Dah.. mencurah2 rasa stress jadi satu entry.. ada yg nak bc ke..??

;(
posted from Bloggeroid

3 comments:

nOe suhaimi said...

ini salah satu punca boleh kena tekanan darah tinggi...hehehehe....relax Yana...list kan satu2 apa yg nk dibuat....jgn stress k...ceria2 selalu

Diana Rashid said...

banyak sangt kerja nak kena buat tu..kalau saya pun stress..:)

Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ kenalkan blog Etuza..
wah banyaknya kereta mainanan adik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...