Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, September 6, 2014

Orkidku berbungalah.. ku seru

Assalamualaikum...

Kekadang ada masanya.. kita nakkan terapi mata dan minda.. me pilih dua.. salah satunya ini...





Kekadang membelai 'dia' terasa happy dan tenang.. berbisik utk dia kembali berbunga.. rindu dan sedikit risau dia terus xmo kuarkan bunga dia.. bukan apa.. me tak terer nak jaga dia sgt.. sembur air.. sembur racun.. sembur ubt kasi dia lebat bunga.. hihi.. tp cam lmbt dia nak kembali bunga.. xsbr ok

Dulu gantung kat oni umah tgk cam kuning daun dia.. bc group perjagaan orkid ckp.. itu berkemungkinan sebab kena panas sgt.. so letak dia tmpt teduh.. terus kasi ubt lg.. skrg tgk akal dia ada kuar baru.. anak2 daun bertunas lg.. hihi..

Insyaallah me positif nnt dia berbunga.. hihi.. doakan tau..

posted from Bloggeroid

2 comments:

Tihara said...

best kan kalau dia berbunga :)

LYAfrina said...

kt rmh pon byk orkid..mama lya suka tanam orkid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...