Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, September 25, 2014

Mai kopi secawan

Assalamualaikum...


Harini mood swing.. mcm nak telan orang.. huruhara rasanya..

Pastu me gi buat air kopi.. wlpun dah abis segelas teh.. nak jaga kalori tp mood takde tentu.. buat jew la kopi.. lepas minum kopi baru rasa tenang..

aik.. me rupanya tak stabil mood sebab tak ambik kopi..?? hahaha

kerja pun takleh nak buat.. otak sebu dan rasa nak telan org.. hhhmmmmm

pic dr google

bila mood ok.. br blh fikir.. baru ada idea nak buat kerja.. kiki.. mai

kopi secawan lg.. ahaks..

 ;)





8 comments:

mama sara nur said...

Salam singgah dan follow

Sedappp kopi

mama sara nur said...

Salam singgah

eelobor said...

saya lak bila dapat minum nescafe baru terasa lengkap hari tersebut. tapi dah hampir 2 bulan stop minum nescafe...

ziana said...

Kopi pun kena yang mahal yer Ma..baru idea mencurah..Kih..kih.. Im back!!!

Tihara said...

sedapnya kopi panaS kan :)

Kesuma Angsana said...

Salam jumaat yer ! sesekali layan best juga kan !

Diana Rashid said...

sama la..kalau tak kena kopi dulu rasa malas je nak buat apa pun..heheh

nOe suhaimi said...

noe pun klu pg2 mesti pekena teh atau nescafe panas...klu tak mesti rasa semacam je...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...