Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 6, 2011

2011 - phase 2





Salam pagi semua.... skrg mama yana still kat umah.... 
mmg sengaja pegi office lambat...
bos kata ok.... hhhhaaaaa.... ni pasal semalam la.... 
ada urusan keja yg harus disiapkan semalam juga jd mama yana kena stayback... 
lg 5minit pukul 11 malam br boleh bertolak balik....
sampai umah dah kul 11.30 mlm.... sakit segala urat saraf mama.....
so mama relax sikit2 ari ni......

melalut pulak...... cite pasal cuti pun terke'laut' lak.....
so pagi ni mama rasa baik mama buat entry utk phase 2 kan......
hhhmmmmmm.....

ari jumaat tu tiba2 hubby call suruh kemas baju.... katanya nak bercuti.....
bertolak dlm kul 3-4ptg dah.......
gi sama2 adik2 hubby....
sampai sana..... layankan kolam mandi je la diorg..... hhheeee.......
belah malam lak kami semua gi tgk show koboi...... plus sambut tahun baru kul 10mlm......


ni main sembur2 api.....

budak ni cam enjoy je....

yessss..... sambutan tahun br kul 10 mlm...... 

ok gak la sambut kul 10.... kami pastu blk.... cr mkn utk dinner pasal masuk tgk show tu 
kul 8.30 mlm.... ramai2 dok kalut jadi lambat rombongan cik kiah kami.... 
lepas show br lapar u.....hhhaaaa...
sampai umah terus landing tau.... ada bunga api besar-besaran pun kami tak layan......
sebab esok nak layan Animal Safari lak..... 
kena ada tenaga utk esok.....
ok la nnt mama yana sambung blk utk phase 3 lak.....
nak siap utk berkeja lak..... hhheeee..... jgn mare....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...