Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 24, 2011

Banyak benda dlm hati....



Banyak benda dlm hati.... apa la maksubnya ye...??? hhheee.... keja yg banyak dan hari ni i mengamuk.....[membebel sebenarnya....] but nasib la baik takde yg menjawab.... semua diam je.... gamaknya terkejut kot....
dah la sangkut kat jem dekat sejam lebih..... panas hati bila keja berlambak2..... kira pg td sesi luah perasaan la....

tengahhari dah ok dah.... dah boleh bercakap dengan officemate ngan bahasa yg indah dah.... [ckp baik2....] ada diskusi pasal keja dan mama yana dah kira blh tarik nafas sikit.... dia sanggup tolong.... kiranya sesi luah perasaan pagi td berjaya la..... hhheeee...[tak sengaja ok... sesentap lebih pg td...]

ptg lak... meeting.... still ok.... lepas meeting [cabut awal sebenarnya] solat magrib dan belek2 tugasan yg belum settle lg.... siap2 blk.... jem again.... hhuuaaa... hujan rintik2..... sampai umah... nasib baik darl i ok.... dia paham... dan skrg berblog.... nak tunaikan satu permintaan dr dia.... dia nak pic dia ada dlm blog mama nih.... so.... ini lah pic u darl.... ni mama pilih dr yg terpilih ok.....


katanya mama sengaja sembunyi kehadiran dia dlm hidup mama.... ahaks... merapu je... i tak nak exposed sgt... takut la u tak suka darl.... hhheee..... ok la kan... rasanya semua pembaca blog mama nih dah kenai darl i nih... dia nak glamer dr i la tuh..... hhheee....

2 comments:

eelobor said...

wah....sama padan ler.

mama maman said...

ye ke...??? teng..teng...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...