Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, January 23, 2011

Gadjet baru yg sekian lama diidamkan.....



Mama yana ni bukan tergolong dalam golongan senang.... mcm org biasa2... teringin semua benda... pantang lepa terpandang.....hhhheee... tp kekangan ekonomi dan tanpa sokongan yg sepatutnya dr hubby so.... tersangkut lama la wishlist mama yana.... hhheee....
tapi tetap akan jadi igauan dan kata2 manis la buat hubby..... and lastly dia giveup dan follow apa kehendak mama yana..... atlast ok.... manis sungguh bila benda yg kita dok jeling dan igau2kan dpt dlm gengaman tangan..... so sweeetttt..... ni la benda nye....



external harddisk 500 Gb

sebenarnya mmg dah lama dah nakkan benda ni.... dekat setahun gak rasanya..... tu la kan..... usaha tangga kejayaan.... akhirnya dpt kelulusan.... hhheee..... nakkan yg 320Gb je..... last2 dia kata harga dekat2 nak sama je .... tak byk beza so beli je la 500 Gb... kot2 pasni nak minta lg..... betul gak katanya.... guna  dan guna tgk2 dah hampir separuh dah gb mama dok masukkan dlm external nih... hhheeee... so kiranya berbaloi2 la jugak.... hhheeee...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...