Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 31, 2011

Ajari aku ilmu kebal




image dr goggle

Mama yana ni satu perangai.... sensitif tak bertempat.... cepat down bila org dok menyindir... tak tau la niat org tu... menyindir ke mmg peel dia cakap menyindir atau surat tak tersurat..... atau tersirat dalam tersurat.... takde mood giler.... nape eks....???? satu kelas motivasi harus mama yana pegi nih.... kacau gugat ketenangan betul la dapat org cam gini... nape la dia pilih ari nih utk call dan bercakap tanpa dapat mama yana balas..... bukan balas apa... cuma nak ckp... 'i busy nih... kalu nak call utk kacau mood i... tlg blah...'
hhhaaaa.... berani la sgt..... diam dan dengar je la.....

kekadang nak gak bg nih..... power tak..????
hhhaaa.... jd goku..... pic dr goggle...

kacau mood betul la... kan dah update blog dah.... terganggu keja mama tau..... hhheeeeeeeee.....

2 comments:

eelobor said...

meh sini nak ajar ilmu kebal. hehehe, nasib baik takde no fon mama yana, kalu tak dah boleh call nak bagi hilang mood lagi. hihihihi

mama maman said...

hhhaaa... sapa2 pun call takkan dilayan.... stress tau.... tak kuasa mak... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...