Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 7, 2011

Berday seseorang ari ni



Morning semua......pepagi nih buat timesheet dan teringat rupe2nya ari ni berday my hubby.... kuang...kuang.... dah ada remainder pun termiss gak.....
biasa la kan.... insan biasa yg penuh kekurangan.... dah call dan dah wish......
nasib cukup baik dia okey je.... hhhaaaaaa....
dah tau keterlupaan mama sudah tahap gaban dah....
so... happy berday papa....
fikir2kan hadiah apa papa nak but within
budjet mama yg kita dah discuss ari tu...[baca ke hubby i blog mama nih...]

so sapa2 yg ada berday someone tuh belek2 tarikh ye.....
takut termiss like me... sian org tuh....

2 comments:

Miss Izah Mohamed said...

happy bufday to ur hubby :)
semoga hub mama & hubby berkekalan hendakNya..

mama maman said...

tq on behalf my hubby....
insyaallah.... doakan yg terbaik utk kami ye....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...