Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, January 29, 2011

5 facts about me



Salam... selama 2 bulan plus plus mama berblog nih.... rasanya belum cukup menyakinkan diri mama utk terus cekal nak terus update blog..... kekadang rasa sengal lak.... ye la... cam ckp sorang... tak ade yg menegur atau mengomel apa mama yana utarakan dalam blog ni... tp kalu kena keji, kena kutuk pun mama yana tak nak.... [normal la kan...] tp kekadang seakan teringin terus menbebel kat sini.... suka hati je la kan.... hheeee.. [syok sendiri namanya...]

jom cite sapa sebenarnya mama yana nih.... nak tau tak..?? tak nak..??? takpe nak cite gak....

1. Mama yana ni lebih kurang cute org nyer.... [suka perasan sendiri je ok...]

2. Mama yg garang dan suka marah2.... [kalu tak kena angin la.... gile lak kalu tiba2 angin kan...]

3. Pekerja yg sederhana rajin dan komited pada keja.... [sungguh... percaya lah...]

4. Isteri yg sibuk dan kekadang suka kalu hubby menolong.... [kalu umah sepah jgn nak bising2 kalu malas nak tolong..... khas utk my hubby...]

5. Seorang yg suka berfikir dan suka kalu setiap tindakan mama tidak akan menyakiti org lain... [ jenis org baik nih...]

hhhaaaa..... percaya atau tidak.... itulah mungkin mama yana.... jgn percaya sgt temberang mama.... ni entry syok sendiri je.... hhhaaaaa.....

2 comments:

eelobor said...

camne saya boleh terlepas pandang entri nie.

1. orang tak komen tak semestinya orang tak datang jenguk & baca. komen hanya bila perlu. bukan setakat komen nak ambik hati menandakan kita singgah dan baca di blog seseorang.

2. secara tak langsung, meluah perasaan kat sini boleh melegakan tekanan perasaan samada di opis atau rumah.

3. dapat menambahkan kenalan baru. teruskan menulis blog, jangan cepat boring. masih ada yang ingin sudi membaca di sini.

4. sekian, terima kasih.

mama maman said...

1. thanks bro eelobor... bkn suruh komen pun.. cuma belum cekal utk terus nak membebel sendiri....hheee

2. memang release sometime....:)

3. memang dpt ramai kwn.... insyaallah sy akan cuba lawan perasaan boring dan terus membebel disini.... :)

4. terima kasih dan sama2.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...