Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, January 1, 2011

Sambutan tahun baru 2011- phase 1



Salam semua..... pada tahun 2011 ni mama yana harap sesuatu yg terbaik dalam hidup... kematangan hidup dalam menempuhi segala halangan dan dugaan yg akan mendatang.....
sesuatu yg manis pada thn 2011 ini sudah pastinya...
maman dah masuk sekolah.....
cepat anak membesar... seakan terasa baru lagi maman lahir...
makin tua la mama kan.... hhhaaaaaa.....[perasan mudo ya tuan2 dan puan2...]

Banyak impian dan harapan mama yana utk thn 2010 yg belum tercapai.....
tapi tak nak terlalu 'push'.... just follow the flow.....
dugaan banyak dan mama harap mama dah lakukan yg terbaik..... sehabis baik....

Dan sambutan tahun baru ni adalah sesuatu yg mama yana tak terfikir dan tak pernah harap tapi
dpt surprise dr hubby....
so mula2 layan pic nih dulu.......hhheee...
[nak syok sendiri sikit.... bykkan entry br blog mama yana nih...]

kat ne eks....???

kat sini......

till next phase ya..... penat tak abis lg nih.....
mlm ni nak kuar beli brg dapur lak....
dddaaaaa.....

5 comments:

maya amir said...

masih tak t'lmbt nak wish happy new year kan:))

eelobor said...

hehehe, sebenarnya pun memang pasang hajat gak nak kesana sebab cuti 3-4 ari tak ke mana2 pun. cuma sekitar KL. kalu tak boleh kenal ngan mama yana sekeluarga.

mama maman said...

maya: mmg masih dlm mood new year lg nih... hhheee...
eelobor: sy pun xtau plan hubby.... follow je.... hheeee...

CatlinaFly said...

cuti sekolah memang seronok bwk keluarga jalan2 :)

mama maman said...

mmg seronok... lgpun maman dah faham dah.... kalu dulu asyik buat perangai je.... penat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...