Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 31, 2011

About My Office Dinner Party



Semua pernah pegi dinner office kan..??? Office korang sure buat grand2 punya..... kami ni company kecil je... dinner pun kelam-kabut je nak buat.... tiba2 je nakkan sukarela utk urusan dinner nih... sukarela..?? semua org buat sibuk dan tak nak tolong.... sian pulak kwn yg kena urus benda nih... ngan jangka masa yg limited dan memasing sibuk ngan dateline.... so mama pun cuba la tolong sedaya yg mampu... sian... takleh la... hati mudah kesian kat orang... [tak tau la nape...]

dan setiap urusan akan timbul masalah kan..??? hhhaaa.... kalu korang tgk nih sure korang pun gelak.... tp ni la kami punya stage.....

guna paper je... tiba2 je diorg [pekerja dewan yg kami tempah] ckp tak boleh atau mrk taknak turunkan kain tirai tuh.... nak taknak kami klip paper je la..... hhhaaaa.....
 cite pasal makanan lak.... ok... sedap gak... western menu.... dan makan cara buffet... akan tetapi bila dah jadi ahli jawatankuasa nih... mkn pun kelam kabut.... rushing for games.....  and prizes and lucky draw... but me..?? not sooo lucky la... dpt cabutan hadiah yg kecik je.... jadi la dr tak ada..... lyn je la pic yg tak seberapa.... mama tak sempat nak ambil pic sgt.....


 


dan last not least mama yana ngan baju dinner...... merelip sungguh


sudah2 la ye... asyik wat entry yg sudah lapuk sudah.....

2 comments:

eelobor said...

wah...baju dinner kelas gitu

mama maman said...

hhhaaa.... baju kurung je.... wanita melayu terakhir...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...