Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, November 13, 2013

Pertanyaan: kereta sewa murah

Assalamualaikum...

kita tanya betul2 nih.. ada sapa boleh kasi contact no org sewa kereta murah2 kat langkawi.. tolong la yer..

tau time nak gi nih time cuti sekolah... mmg double la diorg dok ambik... tipon2 semua cam papa tak puas hati... dok ckp mahai... mana mama nak cari kannnn..???

sian wanita2 yg jadi seketeri nih kannn... seketeri temporary.. haha.. mama dah nak byr deposit dah... tgk2 papa tak setuju.. geram ok..

apa viva time cuti nih diorg kasi rm90 sari tuh mahai ka??? cheq tak geti wei... hehe.. ceh... speaking alor star dah... kiki



kita nih within out of budget... byk money koar dah sebelum nak gi sana... so nak buat guano.. kena la bertahan kannn... ala yg tinggal pun keta sewa ngan duit mkn... ngan kot2 nnt nak gi tgk pulau ke... snorkeling ke... atau nak beli coklat ka sikit2 kannnn... atau kiriman dr tokma yg suruh tgkkan set periuk2 yg lawa2 tuh... kannnn...


Ngeri tau... duit takde tp tiket flight dah booking aka dah byr la guna kad kredit... ngan booking chalet aka dah byr gak ngan kad kredit... huhu... nak byr blk tuh satu hal dah tuh... kannnn

anak pun dah tau... nak kansel pun cam bazir lak kannn... ari2 dia dok kira bila cuti sekolah... hahaha...

so gi la jugak... tgk la camner nnt.. hahaha

Eh... sila bantu mama nih yer... kot2 ada yg boleh kasi sewa murah sikit dr rm90 tuh... kot2 boleh man-man kasi rm70 ke... rm 60 ke.. rm50 ke... haha.. nak sewa minggu depan dalam 4hari 3 mlm jew... kami takde nak bawa balik punya... kahkah.... #sengalsungguh...#bergurau sikit...

tolong yer... tolong yer... mekasih bg yg sudi...




5 comments:

Nazayiena Ayiena said...

Mungkin ada kwn2 lain yg tahu,mcm akak x pernah lg dtg Langkawi.

eelobor said...

Sampai jer airport nanti..byk pilihan kan? Cuba tnya dalam 4-5 tempat. Pilh yg termurah. Selamat bercuti buat maman & family

mama maman aka yana said...

Nazayiena Ayiena..>> thank you kak.. sebab sudi komen sini.. :)

eelobor..>> kalu smpi sana.. dah lak tuh tinggal yg mahai2.. tak berkereta lak kami nnt.. hehe.. kena gak cari awal2... persedian awal itu penting tau.. kiki

tq yer uncle (dr maman nih)

LYAfrina said...

hihi..lya pon x pernah jejak kaki lg kat sana.. jd mmg x tau la psl tu semua.. tp leh je cuba google, cari kat Mudah.com or kol hotel2 kat sana, mesti dia blh buat cadangan or tahu..

Kereta Sewa Shah Alam said...

Assalam..

Tumpang promo. Kalau datang bercuti ke Kuala Lumpur atau Shah Alam boleh hubungi kami untuk dapatkan Kereta Sewa. Harga dijamin Murah dan berpatutan :) Maklumat lanjut boleh klik ke nama Kereta Sewa Shah Alam di atas.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...