Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, November 17, 2013

Tipon kita rosak lak... huhu :((

Assalamualaikum...


Apa la nasib... tipon rosak.. takleh nak on sejak ptg semalam...

kisahnya gini...

balik dari umah mil semalam.. me pun kuarkan tipon utk cas sebab mmg bateri dah weak... me terkejut gak bila pegang phone tuh.. panas sgt.. tp me cas je.. masa tuh phone still bernyawa lg... takde la nak syak apa-apa pun... pastu me biarkan jew phone tuh... gi layan cite korea uols... :-)


dalam sejam pastu me tgk blk tipon tuh.. pelik.. sebab sebelum tuh ada me dengar email masuk kat phone tuh.. tgk2 blank jew.. try on balik tp still blank..aduhai.. me tak tau nak buat apa.. papa takde kat umah.. so me suspect maybe bateri weak lg kot.. huhu



sampai sekarang la.. tak leh on.. papa pun dah try tgk..mmg tak tau nak buat apa.. huhu. dari semalam dok cari resit tipon tuh... tak jumpa dah wei.. sedangkan baru dua bulan jew.. huhu

camner nih...patut dpt tukar baru kan sebab phone tuh ada warranty setahun.. mana la resit tuh... huhu


stresss..sakit dah kepala memikir mana hilangnya resit tuh.. lg stress nak kena kemas blk brg2 yg kami selongkar tuh... huhu... sakit kepala.. dah la takleh tidur mlm... me gini la.. sakit kepala fikir psl tipon tuh.. takkan nak ken beli tipon lain kot... huhu..

papa please ganti tipon baru utk mama... nak s4 boleh..?? kiki..demand takleh blah.. cabut bulu la nak beli tipon... agak2 bulu apa la yg laku eks... kahkah..




ada sebarang cadangan uols..??



kaitan Link

http://mamayana10.blogspot.com/2013/09/plan-internet-terbaik-untuk-smartphone.html


3 comments:

adrianna syaz said...

Klu tepon rosak..mmg la sgt x best kn..bli tepon xperia..cmtik jgk kn..:)

eelobor said...

Saya bercadang nak jual htc one. Berminat tak? Hehehe...baru 5 bln masih ada waranti (tumpang iklan kat sini - sorry ek)

Kesuma Angsana said...

beli jer yg baru hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...