Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 1, 2013

Gurau senda

Assalamualaikum...

Pg2 biasa bertegur sapa ngan opisboy sebab skrg dia duduk dpn me.. dia selalu berpindah randah punya.. takde meja khas utk dia pun.. kalu ada meja kosong situ la dia duduk.. kiki.. skrg my jiran org Filipina.. dia blk kg for renew visa tgk2 tak dpt renew.. so dia stuck kat sana.. dah dkt sebulan dah..

Dia tegur me.. katanya.. ari2 kau mkn roti.. kaya kau..

Eh.. mana ada.. kau ari2 mkn nasi lemak tuh.. lg kaya..

Betul tak..?? hehe

Kita mkn roti pun rege rm0.60 jew satu.. kadang2 telan satu kadang2 dua.. hehe









Kalu tgk smpt nak beli telan biskut kat office.. apa de hal… kannn


Orang kaya ke..?? hahaha










3 comments:

Ummialyaanas said...

waahhhh..kalau ari2 makan roti dah jadi org kaya..nk jugak la..haha..

nk nyanyi lagu kalau aku kaya smbl mkn roti lorrr.... ^_^

Qhaifa Nur said...

perlu ada roti dalam laci...
tak pun biskut....

Namee Roslan said...

hehe. sape breakfast nasi lemak lg lah kaya. hehe . mee goreng ke.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...