Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 31, 2013

Signorina frm salvatone ferragamo

Assalamualaikum...
New perfume... Mula2 cium cam teringat2.. Ada keinginan nak beli tp cam mana boleh terlupa... (rasanya terlupa sebab money takde masa tuh.. Eh.. Bila la money ada eks.. Time gaji kot.. Sekejap.. Pastu kering blk.. Kiki)



So lama juga ai terlupa smpikan sis in law tunjuk dia beli.. Dan sekali lg tercium baunya me termimpi2 lg.. Kahkah


Dan bila dpt semalam terus sembur kat baju dan dibawa tidur.. Kiki.. Tp tak ingat ada mimpi ke tidak.. Kahkah.. Dasyit dek penangan minyak wangi nih.. :)


Dan pagi nih pakai lg.. Perasaan me skrg cam.... Hhhmmmmmm... Nape perasaan teruja dan besh itu hanya sebelum dpt..?! Maybe kena pakai lg dan lg baru rasa kerasiannya... Kena kasi 'rasi' sebab dah beli.. Kannnnn



Baunya lembut.. Sesuai utk pakai gi opis arr.. Takde la nak menarik perhatian si hidung belang.. Cuma takut belah petang karang baunya tak mampu kaver bauan makanan, bau rokok, bau asap keta (persekitaran) dan bauan dr diri sendiri like peluh.. Kiki.




Kalu rajin kena bawa la myk wangi tuh ke opis... Sembur lg buat belah petang.. Belah ptg la yg harus di kaver kannnn... Kiki.. But me nih malas nak bawa.. Kalu bwk pun kadang2 lupa gak nak menyembur.. Not my habit la... Kiki



Macam2 eks.. :)


6 comments:

Fiza Rahman said...

Wangi erk kak. Nak try lah nanti.

Fiza Rahman said...

Wangi erk kak. Nak try lah nanti.

Kisah Si Dairy said...

wangian baru yang gojes tu...santek

Kesuma Angsana said...

hehehe selamat berwangi2 yer

eynda said...

Eynda suka Subtil by Salvatore..... bau kuat skit.... long lasting :-)

CikPuanTatie said...

bestkan bau dia?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...