Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 3, 2013

Lanjutan kisah itu...

Assalamualaikum...

kalu korang kann..?? korang nak masuk group org teror ke group org kureng teror.. in term of job ok.. jgn fikir lain.. kiki

Me nak masuk group kurang teror... sebab kalu salah pun tak nmpk sgt la kau tuh kureng sgt kannn... sama2 tak teror kann... kahkah.. cerdik tak me..??

Tp sekarang.. me dimasukkan dlm group teror sebab nak selaraskan keteroran group masing2.. kena ada yg lemah dlm group yg teror.. dan me rasa cam me kecik sgt.. paling lemah.. huhu

Mesti korang akan kata.. gud apa masuk group terer boleh belajar ngan org terer.. tp uols tak tau.. org group nih semuanya buat kerja cepat dan pantas.. makcik paling lembap ok.. ajar sekali belum tentu betul.. kahkah.. kena marah la jawabnya... 

Me dah terbiasa.. buat kerja ngan cara me... masuk2 group nak kena follow cara mereka yg pantas tuh.. tak terkejar ok.. dah tambah ngan lemb lg.. sian ok.. penat mental dan fizikal.. :P

Ok la... nak cite panjang takleh... sila lawatan sini utk lebih faham ok..

1. 'nak behenti boleh..'

2. dugaan bertimpa


ok.. chow dulu.. :)



4 comments:

Qhaifa Nur said...

dua-dua group akan menilai diri kita....

adrianna syaz said...

Klu sya..sya suka masuk grup yg lurang tere..sbb aya amatlah lembb..hehe

Kakzakie said...

Kerja di mana-mana pun sama Yana. Kena ada sedikit kekuatan mental dan kesabaran. Yana di situ belum lama jgn berhenti dulu. Kalau asyik pindah bimbang terus-terusan ada masalah ini.

Tangani dgn sabar. Tak payah menangis-menangis. Lawan dlm hati katakan "org lain boleh, aku mesti boleh"

eelobor said...

Peluang terbaik utk u cabar diri sendiri utk jadi lebih terer drpd yg terer kat dlm group tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...