Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 3, 2013

Alexa Ranking

Assalamualaikum...

Kesukaran nak belek blog buat me gusar.. but in meantime kerja lak.. jadi lebih concentrate atau lebih teliti.. kiki... bagus kan setiap perkara yg berlaku wlpun kita tak suka.. ianya sebenarnya adalah terbaik utk kita... :)

Lagipun blog nih me rasakan terlalu sgt personal yg bercerita.. takde ilmu sgt nak sharing.. so jika blog ini kurang update pun maybe tak menjadi kesukaran bg org lain.. cuma my blog jadi teman2 kurang hadir dan kurang komen... dan me perasan.. my alexa ranking pun makin membanyak.. [mula2 start letak ranking tu.. blog nih ranking 122... last month rasanya dah jadi 120... tgk2 jatuh balik ke 122]  kiki.. so it mean kurang kunjungan la tuh... hahaha.. [tak sempat nak blogwalking uols..]

Well.. me takleh nak buat apa.. cuma me cuba blogwalking belah malam.. but sukar sikit la kannn... kita cuba jugak... [me mana boleh kalu tak baca blog fav me... so insyaallah me blogwalking jugak]

Terfikir.. this time banyak betul dugaan.. kurang bersyukurkah..?? hhhmmm... 


2 comments:

Maria Firdz said...

hebatnya... sy pun x smpai thp tu.. :)

eelobor said...

Saya dah zaman berzaman pak kadok tak ambik port pasal ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...