Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, October 11, 2013

Sibuk yg amat...

Assalamualaikum...

Hari jumaat kat kampeni ni adalah hr sibuk sesangat.. Nak2 kita nak cuti raya nih khennn... Submission still nak kena follow date yg dah dijanjikan... Huhu

Nasib baik me tak jadi blk raya uols sebab kerja yg harus me submit pd hari khamis minggu depan masih lg belum start buat... Lepas rehat nnt la baru start... Yg tak menahan tuh taknak any mistake... Pui... Tak menahan tui... Makcik pun bukan suka2 buat salah ok... Dah dia buat lmbt dah tuh kasi pun last minute pastu pandai2 mengejar org... Byk ensem kau eks....

Rehat arini pun main mkn sumbat cepat2... Takmo lengah2 karang kena blk lmbt kerja tak siap... Senin ai cuti... Ari rabu br masuk... Dah ari khamis kena antar... Mmg arini plg byk dalam 70% dah siap... Huhu... Sakit pulak hati kita kalu dikenang2kan eks.... (boleh ke siap dlm 70%... Takut complicated karang mkn masa nak buat calculation jew... Huhu)

Nak blogwalking tak sempat... Tenet yelek... Harapkan phone jew la nih... Hehe






3 comments:

LYAfrina said...

Smoga dpt siaokn kerja dgn sbaiknye ye. Biasala. Time nk ct tu la byk kje dtg

ZazaMyMoon said...

rushing bebenor tu.. kerja sampai bila2 pn tak habis kannn

asha hana said...

hana kena keje jugak pada hari raya haji. tak suka. ! :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...