Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, October 4, 2013

Dapat pelawaan dari Feedspot

Assalamualaikum...

Dapat email.. ada yg pelawa me utk join mereka... kiki.. dah ada 26 follower u... boleh tahan gak blog ai nih kannnnnnn




Terkejut gak tau.. biar benar sampai ada 26 follower... me cuba masuk dan check sapa la yg dok follow blog ai nih kannn...

Uols tgk la kat bawah.. ai copy paste... follower ai from Feedspot tuh...




Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User

Follow User


Tak kira berapa berapa org.. cuba korang kira.. Cukup tak 26org.. yg tak menahan tuh.. follower ai semuanya bangsa asing.. takde pun sama kulit.. apa depa faham ke apa yg ai merapukan nih..

Nih me rasa just nak cari duit jew nih.. nak me follow depa dan pastu bayar depa lak pasni kannn... dah kasi free setahun tuh.. 

Korang rasa camner..??



6 comments:

Kakcik said...

Hebatnya blog Yana... :)

ZazaMyMoon said...

spam email kot ni.. hebat lah dpt follower semua omputih hehehe.. emmm entah lah hhhaha.. sbb tk pernah dpt email mcm tu..

Kakzakie said...

Kakak tak tahu pun tentang ini Yana..

asha hana said...

selalu mcm tu la mama. bangsa asing je paling banyak follow. kalau dia tak nak duit mungkin dia nak kenal2 dengan mama kot. ahhaha :P

Cik Ros said...

sy pun dapat pelawaan yg sama, dan saya tengok follower akk pun sm ngn follower sy.. 26 org.
sgt meragukan hmm

ibu naylee said...

Saya pn dpt email yg sama..ada 24 follower tp xtengok lak sapa yg follow tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...