Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 17, 2013

Corat Coret Hari Raya AidilAdha - Part 2

Assalamualaikum...


Title berpart 2 bagai.. sedangkan tak tau nak letak title benda dah... hahaha.. layan jew la.. :p

Namanya raya tp cam buhsan sgt... perpagi dah terjah umah mil.. [balik kampung tp tidur umah sendiri pastu perpagi datang balik umah mentua.. kiki]

Kami sebenarnya terlewat dah tuh.. yer la.. malam sebelum pun tidur lewat.. so kelam kabut bangun mencari baju raya (kunun baju raya.. haha) gosok sikit2 buat syarat jew.. haha pastu zerasss ke umah mil.. tgk2 org dah gi masjid dah.. papa tinggalkan mama pastu gi masjid.. org dah start sembahyang dah masa tuh.. hihi

me lak.. pandai2 cari makan sendiri.. dah takde org namanya.. kahkah

Papa ngan maman balik jew kami makan2 (lg buat me.. hahaha) pastu melepak depan tv.. buhsan dooo




Cubaan kami nak snap pic berdua.. anak lak sibuk menlayan kartun...

*berpinar2 mata nak menatap flex kamera.. silau ok*



Tengahari tuh.. balik umah.. semua layan menbongkang... terbaik sgt... haha..

Lepas maghrib kami gi ambik mak ngan abah gi ke umah saudara papa kat rawang.. beraya la kunun tuh.. ok la kannnn.. kiki

Balik dah kul berapa dah.. tido dan esoknya kerja.. anak dah sekolah.. gitu jew la raya kami.. 






Baju me tuh me beli kain kat medan ritu.. jahit pastu tambah manik sikit.. kiki.. jadi la baju raya aji.. kiki



12 comments:

♥ ROS ♥ said...

Amboi bgambar sgguh mama papa :) kikiki

LYAfrina said...

salam aidiladha dear..

lya raya ni x pakai bju raya lgsung..raya ptama sibuk dgn korban.. raya ke 2 bru leh pakai..tu pon sbb sepupu btunang.. tp xdela pic sedondon sekeluarga

ZalinZalina said...

Raya haji kalini kak ina tak bergambar pun..pakai baju raya pun tak...seronok lak tengok awak bergambar berdua :)

adrianna syaz said...

So romntik posing ni..hehe

adrianna syaz said...

So romntik posing ni..hehe

insan marhaen said...

Bagi IM, Raya ni walaupun kurang menyeronokkan tapi IM tetap sibukkan diri.

lieyalatif said...

meriah gak raya yana..siap berbaju raye hah...ade gak bergambar raye...lieya nan ado tauu kakakaakak.... mmg sempoi jek...harap gosok baju en laki jek tuk pi semayang raye.....

Hanis Azla said...

As-salam mama maman..

pose raya yang mahal tu he..he..

hainom OKje said...

Bestkan kalau ada rumah sendiri dekat dgn rumah MIL terutamanya hehe...
MIL tak duruh tidur rumah dia ke MM?

Amanina Mads said...

wah..sweetnya mama. hehe

Nia said...

Baju kebaya kat medan memang cantik-cantik kan :)

Noe said...

nampak cantik baju raya tu ... aktiviti noe masa raya haji...sembang2...makan2..tidur2..bangun tidur makan2 lagi...pastu balik sini...ari raya dh balik umah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...