Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, October 29, 2013

Konvo Dia Bukan Konvo Aku..

Assalamualaikum...

Konvo Dia Bukan Konvo Aku.. tp Aku yg Lebih..

Title entry bukan main lagi kontroversi.. kiki.. me like.. :)

Kami bermalam kat  homestay satu malam dan pagi2 bergerak ke Umt... :-D

My sis dah settle dah dianya Master (mana tau kalu dia rajin.. nak suruh dia buat terus phd)... so kami ramai2 nak sama2 bagi semangat kat dia.. biasa la.. kami masing2 dah lama dah tinggal dunia belajar nih.. kiki..



ini la orgnya.. :)

cumil like her sister.. kiki.. 


pic nih semua me ambik kat fb my sis.. dia yg rajin kombined kan semua pic yg ada... cumil jer kann... jimat space.. senang nak upload pun yer.. :)



pasni nak tunggu yg last tuh grad.. lama lg kannn.. 



atau next year yg ini lak grad.. hehe

my amirul husni (brother)

budak yg dulu me bawa kehulu kehilir masa dating ngan pakwe kahkahkah
sekarang dah mengalahkan bapa org dah..
:)



siapakah pilihanku.. cehwah.. budjet laku la tuh.. kahkah


Sori teman.. skrg mmg tak sempat nak update blog.. nih pun laju2 sebab semua org meeting.. kahkah... 

do take care n jgn serik dtg blog mama yer.. 

nnt ai try blogwalking belah malam cuma skrg my line tenet dah azab dah.. dia minta nyawa (suruh topup la tuh.. masalahnya belum ada gaji lagi... tunggu yer tenet yer)

:)







3 comments:

Qhaifa Nur said...

tahniah...
segala penat lelah dibalas kejayaan..

cheqna said...

UMT??
dekat dah ngan umah cheqna tu...

eelobor said...

Tahniah utk adik yg grad master.... Ada peluang sambung boleh la sambung lg nti ke peringkat yg lebih tinggi. Apapun kesian kat adik yg jadi mangsa penderaan di heret ke hulu hilir tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...