Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, October 2, 2013

Dugaan Bertimpa

Assalamualaikum...


Sekarang.. me takleh nak online sgt.. sebabnya me kena pindah desk lg.. desk nih paling tak sesuai nak online.. kena jadi pekerja terbaik skrg.. hehe

satu entry satu hari... cuba la eks... hehe

Tak pasti berapa kali lg nak kena tukar desk... penat ok mengangkut dan pasang komputer.. nak2 pg tadi plug tmpt baru rosak.. satu hal lak nak menunggu org maintenaine baiki... uhuk

Apa2 pun me hadap jew semua... buat la apa pun.. me nak tenang jew

pic from google.


Pasal entry sebelum ini [klik sini] me ngah meroyan tuh.. fikir2 balik.. buat apa nak mengalah.. kalu mmg diorang nak jatuhkan me so buat la.. me ada tuhan disisi.. me akan cuba buat bodo jew.. kiki.. and perform terbaik punya.. kannnn

Jgn lak pembaca blog ai lari lak... tunggu entry merapu ai tau.. kiki


Nak citer panjang2 tp ruang masa kureng kena... so biar jew la kannn.. xper.. ai ok.. thanks yg sudi bagi semangat... insyaallah ai kuat.. :)


2 comments:

che mid said...

Lama-lama nanti biasa le dengan tempat baru tu. Apa-apa pun tingkatkan prestasi, jauhkan kontroversi ya.. he he

asha hana said...

let them be. ALLAH kan ada. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...