Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, November 26, 2013

Sesuatu Sangat... ;p

Assalamualaikum...

lupa dah yg ai nih ada blog... rupanya.. hhhmmmmm..



nak citer macam2 tp cam tersangkut2.. macam takde keberanian nak menulis atau ada 'sesuatu' sgt... kik... malas la tuh..sesuatu eks... :-) 

life complicated... ada masanya rasa diri nak menyendiri.. hilang segala interest nak blogwalking aka kepochi baca blog org.. tah la.. 'sesuatu' sgt... sila hati2.. kalu rajin sila kira banyak mana ayat 'sesuatu' akan timbul dalam ini entry... kahkah

bukan me tak masuk blog korang... masuk dan baca.. pastu diam2 kuar.. gitu la skrg.. tah la.. cam dikhabarkan jap td.. sesuatu sgt.. lg lama tinggalkan blog lagi rasa cam dah terbiasa... malah dlm minda sekarang nih pun... setiap entry yg ada pun banyak merepek jew pun... haha... so kalu tinggalkan pun takper kot... haha..

atau mungkin me menantikan momentum utk kembali mencoret seperti dahulu.. mengharapkan sesuatu tp sesuatu jugak yg buat hati bertanya2... mungkinkah ada lg minat..?? hihi... well... dr dasar hati mmg sayang dan nak terus mencoret tp sesuatu mcm idea dan kekentalan hati utk meneruskannya smpi la ke butang publish.. tak kunjung tiba...sesuatu sgt...

apa pun yg berlaku skrg dlm hidup ini.. me just geleng kepala dan bangun teruskan jew perjalnan hidup.. cam tak kuasa aku nak ingat.. nak kesah.. nak fikir.. lantak kau la.. gitu.. hhhmmmm atau mungkin masih lagi dalam keadaan luar sedar yg me boleh hadap segalanya sebab kepala masih kosong... huhu... bagus gak penangan bercuti kali nih...wwlpun bercuti dlm keadaan terpaksa pergi sebab semuanya dah dibooking aka dibayar oleh kad kredit.. kiki

apa yg me merepek nih kannnn.... sabar jew la.. nih gara2 badan takleh lena sebab panas teringat2 keadaan sejuk jew kat langkawi.. kalu kat sana lepas isyak dah dodo dah... takde maknanya nak boleh buka mata... penat tak hengat.. :-)


6 comments:

LYAfrina said...

sesuatuuuuu...sgt!
mudahan momentum tu cpt2 kembali erk..


ermmm..lya pon lening sesuatuuuuu sgt ... nak update/bw... ntah r...x se aktif dulu la...

SSulieana said...

sesuatu sangat la mama yana ni...hiks

eelobor said...

errrkk...selamba jer tak pakai baju tebal main kat salji?

azieazah said...

Maaf YANA Kak Azie belum transfer lagi sebab no akaun tu tak salin. Masih dalam hp dan bila hp hilang (cicir minggu lepas), langsung tergendala.

Nanti mohon, sms Kak azie semula, hantar no akaun tu ya.

Sori sebab lambat benar buat urusan tu.

PearlVelvet SueQys said...

Saya Singgah dtg & membaca hari ini !

Maria Firdz said...

sy pun kdg dapat mood gtu gak... berlalu begitu sja.. jadi silent reader..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...