Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, July 17, 2012

Bila tak pandai jaga diri... sakit sendiri je la..

Salam......

title takleh blah...... hehe

yes... skrg tuan blog tengah menghadapi sakit sengal kat tmpt patah dulu... sengal kat tgn kanan mama...


bila tgn kanan sakit. susah la juga buat mama... maklum la mmg guna tgn kanan lebih... tuh la gamaknya sakit nih... over excess kot.... :)


nih taip tab pun lama giler... haha...kalu salah taip sori yer..

doakan mama akan ok yer... nih nak drive pun tsk tau lepas ke tak.. semlm nak mengaru pun kena minta tolong org... sian kannnn.... huhu...




maafkan entry minta simpati.. bukan apa.. nak mengadu jew pun.... tau bukan boleh tolong apa pun... mengadu pastu org prihstin... sejuk sikit hsti... hehe








Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... 

muah... muah.. ;)

 ****************************

8 comments:

Aine Ainun said...

Alahai ciannyaaa....
semoga cepats embuh....

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tak g urut ker? semoga cepat sembuh

Aju Mohit said...

Alahai siannya mama, jangan wat keje berat2 tau, mmg byk keje nak dilunaskan tp Man Man Naaa ;)

Kakzakie said...

Susahnya kakak membayangkan. Bila nak mandi, masak, kemas dan paling susah nak driving dan buat kerja di ofis.

Yana dah jumpa doktor belum mana tahu ada lain hal baik scan takut kan...

Ardini Humaira said...

semoga cepat sembuh, amin
:)

mama maman aka yana said...

aine ainun > mekasih tau

bbs> mama takut la berurut... gerun

aju> kekadang jd lupa jugak... :-)

kakzakie >susah kak... tuh yg risau gak...

ardini > mekasih syg... :-) amin

Kesuma Angsana said...

moga cepat sembuh yek!

mama aryan said...

semoga cepat sembuh tangan tu yer..jgn buat keje berat2 ok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...