Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, July 10, 2012

Menyentuh hati

Slm..^_^

Maybe ada yg tertanya.. mengapa 'only god knows why'..??? cam takde lagu lain.. ?? banyak sebenarnya... hehehe

tp entah la..  lagu itu yg menyentuh hati.. ahaks..

hanya allah tau apa dlm hati ini.. gumbira.. sedih.. pilu.. semuanya.. makanya harus la aku bersujub dan mengabdikan diri pada NYA..

Harini keja dengan agak tenang.. wlpun keja banyak.. tp hati ada sikit senang psl takde dibebankan utk menjadi tutor tak berbayar.. bukan taknak ajar tp masalahnya keja ai jadi slow dan takleh nak perform well.. ai kan masih dlm proses penentuan.. hehehe..

Maman pun arini nampak ok.. lega. alhamdulillah.



Masuk pg tadi.. ambik mood mengemas meja dan belek2 apa harus dibuat.. syok lak rasanya dpt menikmati keindahan hari nih dengan berkerja sedangkan semalam seakan2 diri dah jadi bibik dah.. eh.. gurau je tau..




meja kemas br syok keja.. hahaha

cam la selalu kemas..

kihkihkihkih




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...



muah... muah.. ;)



****************************

8 comments:

~ yus ~ said...

bila semua kemas, hati lebih rasa lapang, nak buat kerja pun senang kan...

kakcik said...

Alhamdulillah. Semoga segalanya bertambah baik. :)

Ardini Humaira said...

dni satu ruma dni da bersihkan.. 1 je tinggal.. meja dni wat keje.. bersepahh haha

Kak Izan said...

rajin..rajin... susah nak dapat mood rajin nieh.. apalagi..kemas jer apa yang ada.. :)

Lizan said...

clearnya meja...licin bersinar2.. baru lah lapang fikiran nak buat kerja ekk

izz iizza said...

bersemangat nampaknya mama maman hari ni..:)

Kesuma Angsana said...

tempat kerja memainkan peranan utk mood bekerja yg baik juga hehe

Izan Ishak said...

seronok bila tgk meja kemas je kan... nak buat keje pun tak serabut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...