Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, July 26, 2012

Dah Order Biskut Raya..??

slm...^_^

Diam tak diam.. bising tak bising.. dah masuk puasa yg ke lima.. dah order biskut raya ke..?? hahaha
Nih bukan nak meniaga.. saja nak sembang2...

Macam2 biskut ai main tunjuk jew.. tak jadi nak membuat dah.. hahaha.. kan ai ada heboh nak membuat BISKUT.. kononnya laki nak beli oven.. nan ado yg puan-puan.. hahaha.. mungkin tahun hadapan.. kah..kah.. buat malu kompeni jew kannnnn


Biskut nih mama dah order.. masa rasa kiranya sedap la.. diharapkan lepas dpt nnt sedap la jugak... hehehe



yg nih pun WAJIB.. fav giler nih.. hahaha..
pic dia menarik kannnnn..



biskut nih zaman2 remaja rajin buat.. tp tak order ini tahun... :)
makan kat umah org jew la.. sapa nak jemput mama beraya kat umah dia... hahaha..
~bajet diva sungguh.. hahaha



nih pun dolu2 rajin buat.. sebab senang.. hahaha
tp takde order pun..
mungkin cari kat org lelong biskut raya masa dekat2 raya nnt..
mesti murah2 kannnn


biskut raya kah..?? hahaha
gurau jew..



yg nih mengimbas kenangan ngan adik2.. sama2 dok buat.. rindu saat itu..:)
hhmmmmmm



hah.. ini pun sy order.. biskut ais-krim.. rasanya cam ais-krim.. percaya kah anda...???
hahaha



So.. kira-kira 3 jenis sy order.. semuanya sedap belaka.. anda.?? order berapa jenis..?? cer share sini.. meh la.. eh.... ada kemungkinan ke akan bertambah biskut raya mama.. ?? hahaha


pic from google.





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)

****************************

7 comments:

Mrs Lurve said...

dh order jgk mama, tp yg bestnya tahun nie hubby sponsor duit nak beli kuih raya hehehehe

msredcheesecake said...

mana nak order biskut raya seksi tu? hahaa....

sy lom order g...

suri solehah said...

saya pun samalah,,sejak dah ada ada anak ni biskur raya main tunjuk je,,tak larat lg nk buat,,oder dah tak tahu berapa jenis,,ada orang datang sample kat tmpt kerja,,order..tahu2 nk membayar nanti botak huhu

Che Rosliza Che mat said...

wah!! teruja pulak tengok biskut beraneka warna hihihi

TK said...

Sedapnya...biskut2 tu...TK jual biskut raya every year tapi tahun ni jual kepada a few close friends je. Bukan buat sendiri tp ambil dgn orang..TK tak pnah buat biskut sendiri..cuba nak membuat tp x sedap. Lebih baik beli je..

Ardini Humaira said...

dni hajat nak buat sendiri :D

azieazah said...

MAMA
YANA:
Kak Azie sejak kahwin berpuluh tahun tak penah nyer buat biskut raya.
Semua main tunjuk jer. Tapi 3,4 tahun kebelakangan ni jual Tart Nenas tu
je lah.
Hahahaha kelakar tengok biskut yg ada shape panties tuh. Tak senonoh
plak rupanya camtuh... Rasa malu aih nak hidang. hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...