Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, July 2, 2012

Berakhirnya EURO

Slm..

Sapa yg tengok bola semalam.. Hehe.. Mama tak tgk pun.. Haha..

Kat kompeni nih.. Ada geng spain ngan geng itali.. Bos minat spain dan janji kalu spain menang dia open table kat hotel golden house.. Hehe.. So berharap spain menang la kannn.. Sedangkan ai nih minat kelate je.. :)

Bila diorg tanya mama sokong sapa.. So ai sanggup jadi atas pagar je.. Fanatik ngan kelate tak sanggup nak sokong lain2 dah.. Hahaha

Dan jika korang dpt tgk pic nih.. Korang tau la.. Org yg tak sokong mana2 tak dpt lunch free.. So sad.. Hahaha



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

Kakzakie said...

Tak apalah tak dapat lunch free Yana. Beli sendiri...

mama maman aka yana said...

kakzakie..: tak kisahkan sgt lunch free cuma sy nih tak pernah mkn kat hotel golden horse tuh.. nak masuk sendiri tah bila la.. hahaha

izz iizza said...

x layan bola langsung sy tahun ni..:)

eelobor said...

secara kebetulan kita berkongsi minat yang sama iaitu fanatik untuk TRW jer. hahahaha.... gomo kelate gomo

Qhaifa Nur said...

sapa yang kalah kena belanja yang menang...lepas ni semua orang bole tido dengan lena ha..ha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...