Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, September 18, 2012

Aku Sakit.. Aku Jatuh.. tp aku KUAT

Salam..

Mungkin alhamdulillah ungkapan terbaik yg mampu mama luahkan.. wlpun rasa bersalah tetap ada.. puncanya begini..

mama kan mc dua ari (khamis jew sebenarnya.. yg jumaat tuh el..) sekarang pulak keja tengah banyak.. wlpun dikira2 kerja part sy dah setel wlpun realitinya kerja takde la betul sangat.. ada banyak gak pembetulan kena buat.. hehehe.. tp kiranya dah submit kat pubricated sudah... salah nnt kita ubah la balik.. :)

masuk opis arini.. ada cite.. rupanya kawan seperjuangan kena hambu dengan hamba allah dr bahagian material.. (bhgian material nih bawah dr kami tp biasa la.. kami nih semuanya jenis diam kan jew la apa dia nak kata.. last2 kita balik yg kena.. ) tp part yg dia hambu nih pun pasal pertolongan kami nih tak dpt nak memenuhi kehendak hati dia.. (tolong tuh yer..) dia kuarkan ketidakpuasan hati dalam meeting.. aduhai.. kwn mama ckp.. kalu mama ada sure kena juga tempias dr hamba allah tuh.. aduhai.

dia kuarkan isu tuh pun psl nak lepaskan diri dia la.. tp tak ke pelik.. org tak tolong update info utk dia.. dia nak bising2.. update sendiri la weiiii.. kami tiap kali hantar drwg ke pubricated sure email utk semua org punya.. nih lak dia nak bising2 psl dia nak buat keja dia senang sesenangnya.. so semua org kena buat keja extra utk dia senang buat keja dengan senangnya... ramai kan org gitu.. bertabah la..

Entry nih bukan la nak menghina sapa2.. sekadar meluahkan apa yg tersekat diminda.. taknak nak stress2 sgt.. insyaallah nak kuatkan diri utk tidak terbuai dengan hasutan syaitan.. :)



pic fr google







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

7 comments:

Kakzakie said...

Kalau tempat kakak masing-masing mesti nak beri penerangan. So ironinya kawan Yana sepatutnya memberikan jawapan agar tidak diperlekehkan dan diperkotak-katikkan..

kakcik said...

Stress tak baik untuk kesihatan, kan? :)

Kak Izan said...

setiap dugaan itu memang akan menguatkan kita..semoga kita terus berTABAH.. :D

Kesuma Angsana said...

manusia ni mmg mcm2kan.!

Ibu n Abah said...

Salam kenal mama yana...
Dalam dunia ni mmg ada mcm2 ragam maknusia...(bunyi macam lagu p ramlee pun ada...)

azieazah said...

Sabar dan tenang jer. Itu dugaan kecik.

maya amir said...

mcm2 ragam laa org2 ni..hang in there ok:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...