Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, September 11, 2012

Apa yg menarik minat anda..??

salam..

Berblog dah lama.. tp tak jugak maju2.. merepek je kann.. so nak la tanya..?? apa yg korang nak dr blog mama yana nih..?? tau banyak kekurangan tp suka jugak menepek disini.. cuba habaq apa yg kureng.. boleh gak belajar2 menarik pengunjung lagi ramai... kannn..

skrg mama akui.. kurang masa nak menulis.. banyak dlm kepala tp benda2 lain la.. skrg busy pulak ngan keja yg hauskan kerjatangan mama.. so nak menaip tuh jadi sengal lak.. :)

nak blogwalking pun susah.. tau ramai yg tak sudi dtg kalu kita tak terjah blog dia.. ye la kann.. takkan sesaja nak dtg kann.. bukan ada benda besh pun mama gossipkan sini.. :p

tp jika korang perasan la kann.. rupa sudah br.. mood nak bikin banyak syok sikit.. minta2 ramai yg tertarik lagi ramai suka datang sini.. hahaha..
tp dalam kalut pun sesi menaip simple2 harus ada.. sebab gatal/duduk tak tenang selagi tak menaip :)
korang gitu gak kannn.. blogger tegar kah..?? kikikiki

;)





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

1 comment:

maya amir said...

kite pun asek on off jeklah blog sendiri..hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...