Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, September 20, 2012

Siannyer la.. :p

salam..

Dah keja sini dah dekat 3bulan lebih... kekadang rasa sunyi.. sebab selalu kat company lama ai suka pasang lagu.. pasang slow je smpi kekadang tak perasan dah banyak kali ulang lagu sama.. yg perasan ialah org dok sebelah.. hahaha.. ai buat lg sebagai peneman jew..:)

sini lak.. ngak bisa dengar sebarang lagu.. ala2 pekak punya pc.. so boring if keja tak mencabar minda.. tp disebabkan bulan2 sebelum nih atau hari2 sebelum hari nih busy so tak la terasa sgt.. so bila keja sudah siap, hati sudah senang.. tp tak bisa nak berhibur ok.. aduhai..



belek punya belek.. kelebek punya kelebek.. cocok earphone.. huhu.. aritu gamaknya salah cocok, suara takde kuar.. arini suara kuar.. sure salah cocok kannn.. nasib kann... so berhibur la tp takde besh sgt psl dok berdenggung dlm kepala lagu nih.. aduhai terpaksa pakai earphone le pulak.. ai tak berkenan tp terpaksa... :(









Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

5 comments:

Qhaifa Nur said...

samalah dgn saya dulu guna laptop hari2 dgr lagu guna pandrive aja..sekarang guna PC yg besar ni speaker rosak aduh boringnya......

mama aryan said...

sama la kita..kalu tak bizi agak boring kat opis,nak lak kalu tinggal sorg2,semua org dah buat keje luar..

duniafana said...

dngar lagu pe tu?gangnam?

kakcik said...

Bila pasang kat telinga, rasa berdengung2 je dalam kepala. :)

mama maman aka yana said...

Qhaifa...>> mmg boring kan... :-)

Mama a Ryan...>> kalu tinggal so rang gitu mmg buhsan tahap cipan arrrr.... :-)

Duniafana...>> gangnam...??take la wak...

Kakcik...>> mmg berdenggung... sakit kepala la lastnyer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...