Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 11, 2013

11.12.2013

Assalamualaikum...

Hari cuti utk selangor tp papa kerja jugak... mama tinggal sorang... terasa sepi tanpa maman... kalu tipon mesti sama2 nangis ngan dia.... pandai dah teruna mama memahami erti rindu.... huhu 

Dlm kul dua papa balik dan dia ajak kuar tgk wayang... hehe.. nmpk sgt kami nih sunyi tanpa maman... well papa nak tgk cite 'ustaz, tunggu aku datang'... layan jew uols... kiki


Citenyer besh ok... namanya pun pelawak kan.. kelakar tp bermotif... dalam kelakar ada gak sesi terkejut2 ok.... huhu... nak cite sini tp cam tak besh atau tak patut lak utk pembuat filem nih.. nnt dah korang tau jalan cite korang takmo gi pawagam lak... so korang gi la tgk kat pawagam... pastinya berbaloi... hehe... tak salah sokong pembuat filem yg genre gini... jgn nak layan cite cintan cintun 24 jam jew... huhu

(adakah kami kini dah masuk fasa org yg matang aka berusia..??? kiki)

Tadi masa kami tgk cite nih... penuh ngan org ok... maybe mak bapak bwa anak layan movie dihari cuti... kiki.. one again bikin hati ini teringat kat bujang ai... huhu (nangis dlm hati... :-( )

Dan malam nih nak kena rehat awal... esok ada stocktake uols... ke banting la ai ok... huhu... tak dpt imagine me with my grup... semuanya galah2 tinggal me sorang kecik kat tgk2... penat... kiki...



3 comments:

Fiza Rahman said...

Macam best jer. Sbb ada UAI yg kelakar tu.

Noe said...

x tengok lg citer ni...smlm g panggung...nk tengok citer hobbit..penuh la plak...Bob x nak la plak tengok citer ni...

Kesuma Angsana said...

ok gak citer ni kan !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...