Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 17, 2013

3 tahun sudah... :-)

Assalamualaikum...

tak sangka sungguh wei... 3 tahun sudah... huhu... 3 tahun dalam dunia blog.. jd blogger eks... kahkah... poyo ahhh

walaupun gitu.. tuan blog sendiri lupa la... gitu... tahap blogger nan usia dimakan waktu... lupa jew la... apa boleh buat eks... fitrah alam dah tuh... :-)

cam tak percaya jew... tiga tahun dah... hihi

so korang doakan la mama jadi rajin dan bersemangat utk berblog... banyak sebenarnya nak cite tp masa dan malas menguasai diri... huhu



rupa tak semengah... haha 

percutian kat langkawi tak cite pun kannnn.... niat hati ada tp sayang... malas dan limited time nak mengarang... huhu



5 comments:

msredcheesecake said...

samalah kita... dah tua dah dlm berblog ni...hheee

Fiza Rahman said...

Selamat ulangtahun blog yg ke 3.

Siti Asiah said...

Rajin2 kan lah ye, mst feminat mama yana dk tunggu je nnt..;)

Hafizin Jamil said...

mama yang gorgeous. heee

eelobor said...

Wah...dah 3 tahun eh. Semoga terus menulis & bercerita lagi. Hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...