Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 20, 2013

Entry yg dicari pembaca blog minggu ini

Assalamualaikum...

'mengila update blog.... biar benar...' hahaha

yes... update boleh tp nak blogwalking belum sempat... huhu.. apa la nasib badan...

update pun belah malam... draf dan buat shecdule entry... terpaksa la beb... huhu.. atau kalu tak sempat siap... time rehat tak kuar makan... sambung entry blog.. gigih eks... kahkah




Nampaknya entry tutorial manik mama menjadi pilihan eks... thanks kawan... hehe... jahitan manik me bukan la bagus sgt... bukan profesional pun... sekadar minat dan honestly me pun banyak belajar dlm tenet gak... suka tgk jahitan org lain dan cuba try tiru jahit cam diorg buat... ada yg menjadi tp ngan usaha banyak kali la... hehe


pastu me cuba berkongsi cam me faham atau reti buat la... hahaha... sharing is caring eks... kiki...





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...