Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, December 19, 2013

Kisah serba salahku...

Assalamualaikum...

hari cuti (12/11/2013) tuh kan kami decide nak tgk wayang... so ke alamanda la kami... parking keta kat bumbung... penuh sampai ke bumbung uols.... kami smpi ke bumbung pun sebab dah byk kali pusing tak jumpa parking... kiki

turun dr tmpt parking tuh betul2 kuar kat dlm parkson... amboi... cuci mata lak kannnn.... berkenan ngan selain baju tuh uols... ajak papa gi blk nak try tgk... tp kuar dr wayang pun dah dekat kul 7ptg... so cepat2 blk jew la... tak smpt nak belek bj tuh... kiki...

nak jadi cite... ari ahad papa cam bosan jew so me ajak ke alamanda la uols... kiki... #lompat bintang ok...:-)

bukan apa... bila ari sabtu itu nan indah kita kan kerja... kiki... tambah2 anak takde nak buat lawan bergaduh... huhu...

so gi serang parkson la kami...kiki... skrg byk betul sale... bikin makcik pining ok... huhu...

Yg peliknya terjah kat tmpt lain dulu... siap test ok bj tuh... tp cam tak muat.. ok.. wlpun tuh bj size M tp cam ketat kat celah ketiak lak... tgk cam ok tp cuba angkat tangan rasa tercekik kat situ.. so cancel... (ok tak alasan org takde duit..kiki.. niat hati lebih pada nak beli baju yg me berkenan aritu... kiki...) itu namanya serba salah tuh... kahkah.....






try panggil papa... tp tak dtg2 last2 wassap kat dia.. diam gak... so paling senang takyah beli... hahaha..

kuar2 cari dia... boleh dia dok belek bj yg me berkenan tuh... so kena try lg sekali la jawabya.. tp hancur ok... ambik size XL tuh... boleh tak muat uols... frust gilo.... haha.. (selamat duit mama kannnn....)


kali nih takde nafsu nak wassap papa.... dia tertanya2 nape mama diam jew... malu ok... ai dah gomuk... ada jugak style baju yg me takleh nak pakai... huhu....

kena diet nih... huhu....





2 comments:

Sayangku Zie said...

adoi geram kalau baju yg berkenan tak muat huhu apakan dayo

PakcikLie PCL said...

Salam singgah , pcl n famili pun kalu cuti mesti jalan2 , tak beli pakaian ..bei makanan haha..caner tu nk diet ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...