Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 3, 2013

Rindu Dia Angat...

Assalamualaikum...

Hati ini sedang merindu....

Dia dibawa pulang ke kelate oleh tokma (tokma dtg menziarahi my fil yg sakit)... so me terpaksa la uols... takde org yg mengasuh anak.. mentua mama skrg tak sihat.. dan masih ditahan ward kat pusat perubatan subang jaya aka ramsay sime darby medical centre.. last week dekat 3hari tumpang umah pakciknya... pastu 2hari papa kena ambik cuti jaga anak.. mama mmg takleh nak cuti dah.. huhu... nak buat camner dah kannn... tak tergamak gak dok umah pakciknya lama2... hati me tak selesa sgt... huhu

so nak taknak paksa rela jew la....

so kami skrg kembali berdua jew kat umah... terasa sunyi lak dah wei... hati pun teringat kat teruna ai sangat2... missed him so much...;(





Dia taknak ikut tokma sebenarnya.. pujuk punya pujuk.. teringat yg dia asyik citer pasal kidzania... so me promise him bawa dia gi sana nnt... dia dah gi dah sebenarnya follow rombongan sekolah baru2 nih tp asyik cakap dia ada satu lagi permaianan yg dia tak dpt masuk sebab duit dah abis katanya.. isk..isk.. gamaknya dia ralat la tuh... hihi

dah bila dia setuju tuh... terus ckp kat tokma bawa blk kg dan minta bw maman potong genital dia sekali nanti kat sana.. hihi... tp tokma ckp nnt takut dia nangis lak.. sebab mama papa dia takde.. satu hal lak.. kiki

maman anak manja mama... harap ok la dia eks... huhu...

Mama doakan dia happy kat sana.. hanya telephone jew la skrg penhubung antara kami.. kiki.. nnt suruh my adik upload pic dia kat fb.. br senang hati mama sikit.. hati ibu hanya ibu yg memahami... kannnn





8 comments:

Norma NML said...

Samala situasi kita..akak pun bru blik ambik ank bujang dr rumah MIL kat Phg..2 mggu kt sana..adik2 ipar la yg dok whtsapp htr gmbr dia..nak htr ke Kelantan mak x lrt nk jga..

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2013/11/rindu-dia.html

Qhaifa Nur said...

sememangnya rindu dengan budak ensem ni...seronok sebenarnya dapat balik kg...moga happy tau

NM03 said...

kite yang dok nun jauh bercuti kat krabi pun hari2 wajib tepon anak... itulah naluri seorang ibu kan... mana mungkin boleh lupakan anak... kelate tok boh ko loni?

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah membaca tengahari ni !

Maria Firdz said...

salam...
terima kasih sudi join segmen saya...

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Kesuma Angsana said...

sesekali xpelah.. kan berdua tu lebaih baik hehehehe !

eelobor said...

Nanti kena tunaikan janji dgn dia bwa ke kidzania tu. Tak pun kidzona jer di jusco. Hihihi

luthfi said...

Berapa lama mesti terpisah kak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...