Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, December 23, 2013

Hectic Weekend

Assalamualaikum...

Pagi2 dah headacne.. huhu.. hari minggu yg hectic.. takde mood eks....

Penat wei.. hari2 penat.. kahkah..

This week jadi cam hari bekerja gak.. no rest.. ari sabtu adik mama dtg dan bawa kami gi survey tmpt temuduga dia... lepas jumpa tmpt temuduga tuh.. terus merendak.. ke kl ok.. hahaha

temuduga disini utk UMK (Universiti Malaysia Kelantan) sebagai junior lecture or lecture..


Berjalan2 kat pasar malam kat jalan TAR dan pusing2 kat dalam SOGO.. penuh org ok.. hasilnya.. kat sogo.. beli beg sekolah maman.. baju2 tak beli lagi sebab tak berkenan ngan kualiti kain dan harga.. bagi kami mahal dan tak berbaloi.. dan kat jaln TAR.. beli tudung.. sampai 6helai ok.. adik me pun lebih kurang sama.. kahkah..

Dan ari ahad mengantar adik ke temuduga tuh.. pastu pergi ke Dengkil beli baju anak.. last year pun beli situ..{LINK} kami berpuashati ngan kualiti kain dan harga.. kiki.. berbaloi2.. :)






1 comment:

Kakzakie said...

Ini yg dikatakan serampang dua mata Yana. Sambil hantar adik utk interview sambil shopping...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...