Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, December 19, 2013

Semangat sgt.... haha

Assalamualaikum...


Pening kot kalu nak update bila idea takde... nak update psl percutian pun cam lama benar dah... huhu...better takyah la update eks... haha.. nnt buat org muntah ijo je gelakkan kita..


Tp kannnnn..... kita ada kawan... yg cukup bagus bagi semangat kat kita... kiki... nak tau apa nasihat dia..??? kiki.. baca nih... hahaha





tgk yg tengah tuh... my friend dr blog mrs. zaza dr blog colour of journey.... me jika free mmg selalu terjah blog dia... dia nih mana pernah kering idea utk update blog... ada jew entry baru.. jeles ok... haha... tq friend sudi dtg blog nih wlpun blog nih asyik sendu jew... kiki...


insyaalllah.. uols tunggu ok... coming soon kisah serba-salah me (tiba2 jew terdatang idea bila baca nasihat u la zaza... kahkah)


so tungggu.... ok.. :-)






3 comments:

msredcheesecake said...

dont stress out kalau takde idea nak update... kekadang kit atengah tengok gambar tetiba je ada idea...

azieazah said...

Wahhh kalu la citer pasal ayam kambing lembu pun orang suka nak baca, dah lama Kak Azie pun nak tulis pasal ayam kambing gak lah!

Fiza Rahman said...

Bagus. Dah dtg semangat ☺☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...