Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, December 21, 2013

YES 4G With Voice

Assalamualaikum.....

 bila diri mudah terpengaruh.. salahkan sapa... ??? kiki

biasa dia eks.... hihi

benda nih terbeli masa kami gi pc fair pd hari sabtu (7/12/2013) - sikit punya lama br cite... haha... berlapuk entry...

pd asalnya me plan nak survey atau beli external hardisk (kalu murah la uols)... dah lama dah nak beli... tp asyik bertangguh2.. masalah money la uols... huhu



apa yg me tercucuk menanah nih....??? nih plan internet dari Yes 4G  with voice...contract 2 thn ngan super plan 68... kena byr rm298 with free Acer iconia (android tablet)... nih bukan skadar tenet jew.. sekali ngan voice call dan sms... tp mahal la dia caj... :-)




line dia tak kuat sgt pun sebab tmpt me dianyer line tak power pun.. tp laju dah bg me... hahaha


download lagu laju jew... youtube pun takde buffering... so ok dah bg me... nak lagu mana lg eks... hahahaha


ok... buat iklan free nampak.... haha

meh sambung blk... hihi


mula2 mmg cari external jew... tak layan dah apa hasutan dr yg lain.. kiki... tgk2 on the way balik terpengaruh... aduhai... makcik mmg pantang... kiki... balik rumah me fikir... tablet tuh cam takde fungsi sgt... dah ada 2 tablet dah kat umah nih... me nak guna tenet jew pun.. lgpun boleh ber'wifi' kami anak beranak... hihi... tuh jew pun punca me terpengaruh... hahaha


pastu me tanya my sil kot2 dia nak beli tablet tuh... alhamdulillah mmg dia ngah cari tablet... so tolak kat dia murah2 jew... senang hati... kahkahkah


gitu la kisahnya... kiki....


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...