Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 5, 2014

Hutang entry

Assalamualaikum...

Harini kita on medical leave... bukan sebab mood raya.. cuma tak sihat.. huhu.. so ada masa utk belek blog.. buat blogwalking dan bc kisah raya korang.. dan tersedar..

Rasanya terlalu byk entry yg kena buat throwback aka mengimbau kisah lalu.. hihi..

Tak pasti KENA buat kot tp rasanya bergantung pd kerajinan, mood dan kehendak hati.. huhu.. boleh gitu..?? boleh jew kan.. blog ini ana yg punyer.. dan yg menulis pun ana jugak so.. kiki.. janji ada yg sudi bc sudah.. nakkan org bc sebab lama dah blog nih ketandusan BE.. hahaha.. teruk eks..

Sedang berputar2 benda nak citer.. berlambak2 idea tp bila smpi tahap nak merealisasinya me sendiri hold.. xleh nak teruskan.. tak reti nak susun yg patut.. yg tak patut.. yg perlu.. yg tak perlu..

ok la.. mood raya skrg kan.. kita blanjer gmbr raya kami yer.. jgn ada yg bernanah sakit hati sudah.. kiki.. poyo sgt.. :)




Hari raya pertama di umah mil.. ;)

Nnt slow2 kita update yer.. hihi.. tau dah byk kali ckp gitu.. xupdate2 jugak.. haha..

:p

4 comments:

Norma NML said...

Salam Aidilfitri..get well soon :-)

Ena's Stories said...

Selamat hari raya yana...moga cepat sehat..

LYAfrina said...

Hihi.. lya pom sama.. byk buat entri edisi throwback jugak.. sbb byk tertinggal kes ct sakit aritu.. mood melaut.. bila tgk byk pic2.. rsa syg x abadikan.. lg2 waktu ank mbesar.. xkisahlah org bca ke x.. just abadikab kat blog utk tatapan generasi kita.. hehe.. kita abadikan perkara y baik2.. kenangan best2 n apa2 saje knangan y mgkin gak mgusik jiwa utk tatapan anak2 kita.. insyallah.. klo blogspot trs btahan di masa akan dtg.

luthfi said...

Keluarga yang sangat romantic

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...