Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 8, 2014

luahan rasa hari semalam..

Aku paling bengang bila kerja aku dikejar2.. masuk opis dia dah tunjuk muka suruh me buat cepat.. sabar jew la.. pc pun belum buka lg..

tau la ai on medical leave.. kerja tertunggak.. tp ai sakit ok.. agak2 la.. dlm pada itu lak kena gi training.. training lak kata halfday.. jadi hampir satu hari.. berbaki sejam setengah utk buat kerja.. ingat blh siap ke..??

tuh pun ai sanggup gak bertahan stayback smpi kul 6.15.. tuh pun rasa bersalah sgt.. sembahyang lak kena lambat2 kerana kerja.. pui.. sakit hati ok..

tutup pc dan blah dr workstation.. wlpun dia ada kat situ.. wa buat bodo jew... dia ada lak masa berborak dan menengok kerja org.. tp taknak buat sendiri kerja sendiri.. nak tunggu aku jugak buatkan.. pui..

dlm kena kejar.. aku siap gak.. draft pun namanya so plis check refer your design kot.. dua kali kena amend sebab kau sendiri checking pun salah.. sedangkan sorg lg pun kejar aku utk another project.. pui.. nak sembahyang pun berlari2.. tak khusyuk wei la..

Sekarang nih dua2 project dah serah utk checking.. dua2 pun xdtg balik utk last edited.. sebab kunun nak hantar site kan arini.. aduhai.. sempat lg aku update blog.. agak2 korang sakit hati tak..??

Aku pasti.. last2 minute punya dua2 project nak aku kena edit nih.. kompom punya.. huhu.. stress mak tau..


Posted via Blogaway

4 comments:

eelobor said...

Huhuhu.....sobar la deh kak dio weiiii

Pn Sheila said...

alahai... cian mama yana... sabar yer... jgn marah2... hihi

Ena's Stories said...

Kesian yana...sabo jela...da keje kena la ngdap jugak

LYAfrina said...

Aduyai.. sabarlah.. klo kna kat lya pom meluak-luak dlm hati.. tp apakan daya kita ni pekerja kan . Tp hrp2 la... mrk faham la dgn hidup kt jgk.. dgn cara kerja kita.. lg2 klo bru naik cuti/mc.. lps tu nk kejar2 buat kerja.. dgn trainingnya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...