Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, August 11, 2014

Posing raya

Assalamualaikum...

Hasil dari menyoping kat Downtown bangi.. kita boleh melaram kat open house.. kiki (niat beli tuh sebab nak gi open house pun,.. kiki)


hasil kerja si fotografer.. my son.. kiki

Cumil tak..?? haha.. sabar jew la..

Gi open house umah mentua sista.. diorg buat berjemaah senang dan tak renyah.. start majlis kul  2 ptg sampai 10 mlm.. so ikut suka nak gi kul berapa.. janji WAJID dtg.. huhuhuhu

Gi kul 5 dah kot.. haha.. sian adik mama menunggu.. takkan la nak ai gi kul 2 dan blk smpi tutup majlis kot.. melampau benor namanya.. hahakhahak.. tp akak ipar adik mama siap bg warning suruh me tunggu smpi giliran basuh pingan.. kiki... basuh pingan apa sgt.. diorg guna pingan plastik.. cawan plastik.. kiki..

Suka tgk keluarga diorg bersama2 bergelak tawa bergurau.. hihi.. me pun xcanggung bila sesekali kesana.. hihi.. org jawa nih mmg mesra dan baikhati eks.. dtg kenyang2 pun mesti dpt sebeban makanan buat balik.. kiki..


Balik dr klang.. berehat jap dan kuar ke open house kat balakong lak.. meriah uols.. hihi



-taktau nape... terasa nak upload pic sendiri jew... haha.. sabar jew la..-


3 comments:

Tihara said...

lawa owner blog ni
seronoknya gi open house dapat bekalan lagi ey, rezeki alhamdulillah:)

che mid said...

Alhamdulillah..Klang..dekat umah Che Mid kat meru tu..

luthfi said...

Cantiknya kak,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...