Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, August 23, 2014

Kisah tong gas abis

Assalamualaikum...

Semalam blk kerja, nak masak nasi tgk2 gas abis.. guano.. tunggu papa jew la.. kuar mkn luar.. huhu.. perut sejak ptg lapar... plus sakit tang ari2 tak tau sebab apa..
Bila dah lambat plus perut sakit.. benda sedap pun jd xsedap. Huhu

Mama punya.. chicken rice sizling... huhu.. xabis pun... mood tak besh jd semua xbesh.. huhu

Air jew win... me order lemon tea hot.. Nak halau angin dlm bdn... huhu



Nih maman punya.. tak tau dtg dr mana mood dia nak mkn chicken grill... selalu mesti request nasi.. hihi

Nak potong ayam pun xpandai.. ada ati mkn chicken grilled... haha

Dan di pg sabtu nih dtg mood mengila nak goreng popia Otak2.. pui... dah xde gas la br rasa nak rajin kannnn... hahaha

Teringat kat rice cooker hadiah kawin kita.. tak pernah guna pun... huhu...

Ada pernah nak kasi tokma jew sebab masa tuh rice cooker tokma rosak tp tiap kali blk kg mesti lupa nak bw blk... smpi la dia beli rice cooker br... haha

Rice cooker nih elok jew dlm kotak dia ngan gurantee yg tak bersentuh... haha

So melayan mood nak mengoreng.. jom goreng guna rice cooker.. ahaks


 Takde motif tong gas abis di upload sini... haha


Hasilnya.... dapppppp

Selamat berhujung minggu uols... hihi... Arini xde open house.. esok ada 3 ke 4... layannnnnn

;)

1 comment:

Tihara said...

praktikal kan guna rice cooker :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...