Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, August 28, 2014

Bulan syawal.. bulan pertemuan

Assalamualaikum....

Seronok thn nih sebab dpt jumpa member lama.. kat kelantan aritu.jumpa 2 org member lama.. tp bergambarnya sorang jew (jumpa ari lain2)

On the way blk tuh me mengeluh ngan papa... jumpa kwn sikit punya lama. Tak teringat langsung nak berselfie.. hahaha.. terus me salahkan hubby sebab dia yg patut snap pic.. dia kan peneman ai.. haha.. patutnya dia jd kameraman ai la.. huhu.. patut la ai tak berjaya jd blogger hebat.. kahkah

So bila jumpa member satu lg nih.. my hubby menjalankan tugasnya.. kiki


Alhamdulillah seronok sgt... rezeki thn nih.. ada ruang masa, mood hubby ok.. semua smooth jew.. kiki

Dan nak dijadikan lg satu cite.. me gi kenduri ex-office kat ampangan, n9.. me ada la up status kat fb.. dan member satu sekolah dulu komen.. dia marah sebab me gi sana tp tak gi jumpa dia.. haha.. BOLEH gitu uols.. hahaha.. dia mmg dlm friendlist tp jarang2 la dok berchat atau berconnected ngan dia.. haha

Last week, papa dpt jemputan open house kat senawang.. so harus la jumpa member tuh kann... dekat 20 thn ok xjumpa.. haha


Kat wassap asyik dia ckp.. dia dah gemuk.. first empression for me.. kurus ok.. banyak sgt yg kami borakkan.. almaklum dekat 20thn ok tak jumpa.. hahaha.. sama negeri jew pun.. tp tak ada jodoh nak jumpa.. kat n9 jadi jumpanya.. kiki

Dia dah jadi org negeri dah.. kawin dan anak 5.. yg sulung dah sekolah menengah.. aduhai.. rasa cam terlambat eks mama nih.. hahaha

Balik dari n9, ada open house kat umah kawan me jugak, kerja dekat2 tp haremmm nak jumpa.. hahaha




Sedih hidupku.. Kawan ada dekat pun susah nak jumpa.. mkn thn br berkesempatan jumpa.. hihi

Untung jika korang masih lg dpt berkumpul.. berjumpa.. berborak dgn kwn rapat tanpa had waktu cam dulu2.. hihi..

Bahagia eks.. moga ada usia, ada rezeki berjumpa lg.. jika blh dpt jumpa kwn2 yg lain2 lak.. seronoknya.. kannnnn

;)


3 comments:

LYAfrina said...

Bestkan dpt jumpa kwn lama y dh lma x bjumpa. 20thn satu tempoh y lama tu

Kakzakie said...

Kena buat group WhatsApp baru dpt berhubung selalu. Kakak ada group WA ini tau. Saat kami sekolah dari tingkatan satu lagi. Ada yg dah jadi datuk/datin/nenek pun ada. Masa jumpa sampai menitik airmata...

eelobor said...

seronok bila jumpa kawan2 lama nie.... macam2 cerita yang keluar nanti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...